John Kenter
Vanuit mijn basis als registeraccountant heb ik veel jaren ervaring opgedaan als manager. Die ervaring heeft mij op het pad van yoga en meditatie gebracht, waarin ik inmiddels vele jaren lessen geef. Sinds 2002 doe ik dat in mijn eigen centrum, de Milarepa Toren in Zwolle. Voor mij is daarmee het eerste deel van mijn droom vervuld. Ik heb daarmee mijn rationele achtergrond verbonden met mijn intuïtieve mogelijkheden.

Nu ben ik gestart met het vervolg van mijn droom: het aanbieden van cursussen en workshops aan organisaties, aangevuld door consulting en coaching, omdat ik uit eigen ervaring weet dat de capaciteiten van veel medewerkers nog maar voor een klein deel worden gebruikt. Door mijn rationele achtergrond kan ik een brug slaan naar mensen met verschillende achtergronden en belevingswerelden. Mijn doel is het optimale uit mij zelf en uit andere mensen te halen.


John Kenter
   

Brenda Wielders
Ik ben Brenda Wielders, praktijk LivingJoy waarbij ik mij het meest richt op bedrijfsmeditatie. Na een heftige periode als leidinggevende in een druk bezette restaurant in Zwolle, ben ik in een burnout terecht gekomen. Na een ziekte periode van 2 maand ben ik redelijk snel weer aan het werk gegaan, doordat ik dankzij meditatie erachter ben gekomen dat niet alleen mijn werk mijn probleem was. Dit was mijn eerste echte mediteer ervaring, Hierdoor heb ik geleerd om mij bewust te focussen op de essentie. De essentie van het hier en nu. Het niet ergens anders zitten met je gedachten en je energie dan waar jij je op dat moment werkelijk bevind.

Toen heb ik meditatie toegepast op mijn werk. Waardoor ik merkte dat ik mij minder liet meeslepen door mijn emoties. Dankzij mijn gevoeligheid welke zich sterker ontwikkeld door mijn opleiding Intuïtieve ontwikkeling in Amersfoort, waarbij mediteren centraal staat, leer ik te kijken in mijzelf naar het gene wat op dat moment het meest van belang is. Het gaat om leven in het hier en nu. Vreugde in wat is en wat zich op dat moment aandient.


Brenda Wielders
   

Steven Akse
Ik ben Steven Akse Teamleider van Personeelsadvisers bij een accountantskantoor, beroepscoach en medeproducent van het product op deze site. Door hektiek in eigen werk om de vele klanten van de accountants van advies te dienen is het mij duidelijk geworden dat er meerwaarde en noodzaak ligt om in jeZelf alle rust, focus en bewustzijn te hebben om veel werk te kunnen verzetten en daarbij jeZelf te zijn.

Bedrijfsmeditatie heeft dat in zich en de ervaringen van deelnemers geven aan dat het die meerwaarde brengt. Het goede is dat de deelnemers aan bedrijfsmeditatie uit alle geledingen van organisaties en de maatschappij komen waardoor we anderen na de ervaring van en met bedrijfsmeditatie vanzelf gaan "besmetten".

Durf het maar eens aan!!


Steven Akse
   

Mathilde van Marle
Mijn naam is Mathilde van Marle, praktijkopleider/docent in de zorgsector.
Mijn dagelijkse bestaan is meestal vrij hectisch. Soms ben ik naar mijn gevoel met 1000 dingen tegelijk bezig. Even tot rust komen door een korte meditatie oefening helpt me dan weer alles in het juiste perspectief te zien.

Het geven van bedrijfsmeditatie is daarbij ook heel inspirerend. Anderen handreikingen kunnen geven in het eigen, drukke, leven en ervaren hoe simpele oefeningen groot resultaat kunnen hebben. De kracht in jezelf vinden maakt dat je krachtiger in het leven staat.


Mathilde van Marle